• Menu
  • Menu

Jazz Dock

Brazilský jazz na lodi

Na koncert brazilské zpěvačky, klavíristky a autorky Joyce Cândido jsem se nesmírně těšila. Zpěvačka se svou kapelou zazpívala v Praze v rámci svého evropského turné a její koncert byl opravdovým zážitkem. Zpěvačka Joyce Cândido již delší dobu působí v New Yorku. Zážitek z vystoupení této krásné a temperamentní Brazilky byl o to působivější, protože se konal v novém jazzovém klubu Jazz Dock. Protože jsem 2x Brazílii navštívila, bylo velmi příjemné si po vystoupení se zpěvačkou Joyce Cândido o této nádherné zemi popovídat.

Jazz Dock Praha - Joyce Cândido
Jazz Dock Praha – Joyce Cândido

Klub Jazz Dock

Nová moderní budova, zajímavé a možná ojedinělé pojetí hudby nejenom v Praze, ale  možná  v celé střední Evropě. V klubu se pořádají komornější orchestry i velké projekce. Bonusem je nádherné prostředí, dobrá akustika, která dovoluje v klubu pořádat i několik vystoupení za večer až do brzkých ranních hodin. Pohoda, zázemí s desetimetrovým barem i delikátním občerstvením, příjemnou obsluhou,  dovoluje svým návštěvníkům příjemně splynout s hudbou. Klub nabízí návštěvníků bluesové a jazzové koncerty i projekce vrcholné české hudební scény, včetně autorského hraní. Jazz Dock je skvělým zázemím pro pořádání hudebních festivalů a dalších hudebních aranžmá. Ve svém bohatém programu nezapomíná Jazz Dock na pravidelné vystoupení známých zahraničních interpretů a skupin.

Jazz Dock Praha
Jazz Dock Praha

Letní měsíce nabízí mimo prostředí uvnitř klubu navštívit kavárnu na střeše. To vše s výhledy ze břehu Vltavy pod Janáčkovým nábřežím v blízkosti  Staré  Prahy, Malé Strany a Kampy.

 

Otevřeno je denně

ŘÍJEN – BŘEZEN

Po – Čt  17 – 04 hod

Pá – So  15 –  04 hod

Ne         15 – 02 hod

DUBEN – ZÁŘÍ

Po – Čt   15 – 04 hod

Pá – So   13 – 04 hod

Ne          13 – 02 hod

Jazz Dock Praha
Jazz Dock Praha

Adresa 

Janáčkovo nábřeží 2 (náplavka)

150 00 Praha 5 – Smíchov

Klub je plně klimatizován

 Odkaz : zde

Dana Dajdulka

Více jak 15 let se pro mě stalo cestování drogou. Za tu dobu jsem mimo Evropu navštívila USA, Nový Zéland, Thajsko, Kambodžu, Velikonoční Ostrovy... poslední roky se mou láskou stala Jižní Amerika. Každá další cesta je pro mne nejenom výzvou, ale také uskutečněnými sny poznat místa , které tak dobře znám z knih a cestopisů.

Zobrazit články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *