• Menu
  • Menu

Hotel Jumbo stay Stockholm

Domů » Všechny destinace » Zahraničí » Evropa » Švédsko » Hotel Jumbo stay Stockholm

Noc v kokpitu

Každoroční služební cesta do Švédska s firmou Skhoop byla letos naplánovaná na setkání všech zástupců v hotelu přímo u letiště. Vysoká cena, ale i zaplněnost hotelu nás donutila hledat ubytování jiné, levnější a  blízko letiště. Hotel Jumbo, který se nachází u letiště Arlanda nás nadchnul hned! Spát ve skutečném Jumbo Jetu nemusí být jenom sen. My jsme na palubě strávily 2 noci  a byl to opravdu zážitek. Kdo má rád letadla, je pro něho Stockholm jenom tranzitem nebo krátkou zastávkou, může vyzkoušet.

Hotel Jumbo stay Stockholm

Hotel Jumbo

Spaly jsme v třílůžkovém pokoji. V ceně byla chutná  snídaně. Obsluha byla velmi příjemná  I když se hostel nachází u letiště, hluk zde nebyl. Hotel Jumbo stay Stockholm  nabízí 33 pokojů se 75 lůžky. Jsou tu pokoje jednolůžkové i čtyřlůžkové. V pokojíku najdete i Tv, přístup k WiFi. V letadle najdete i kavárnu a bar. Některé pokoje mají vlastní WC a sprchový kout, jinak přístup k odděleným společným sociálním zařízením. V nabídce je  také luxusní apartmá v přestavěném kokpitu s panoramatickým výhledem na letiště.  Jumbo Stay se nachází několik minut od odbavovací haly, jezdí zde kyvadlová doprava ALFA. Hotel asi není úplně vhodný pro klaustrofobiky.

Hotel Jumbo stay Stockholm

Jumbo Stay
Jumbovägen 4
SE-190 47 Stockholm Arlanda
ŠVÉDSKO

Hotel Jumbo stay Stockholm

 

Andy

Ve 12. letech mě rodiče poslali samotnou do Kanady a USA. Poznamenalo mě to a tak jsem asi cestovatel. Hodně jsem od té doby viděla a poznala a hodně ještě poznat chci.Tak uvidíme !

Zobrazit články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *