• Menu
  • Menu

ZOO Praha

ZOO Praha  patří mezi deset  nejkrásnějších ZOO  světa

Konečně babí léto! Udělat si výlet do ZOO byl super nápad. A nebyli jsme sami. Během dne, který jsme v zahradě strávili, jsme potkávali spousty maminek a babiček s dětmi, mladé páry, zahraniční turisty i osamocené duše. Slunce se ukázalo po dlouhé době  a v 11 hodin nás již jeho paprsky příjemně šimraly po tvářích.

ZOO Praha – výlet s dětmi

Zoologická zahrada se probudila do nádherného dne. Procházeli jsme ne nějak cíleně, a tak postupně přicházeli do různých překvapivých míst v zahradě. Obdivovali jsme některé nové pavilóny, výběhy pro zvířata, spousty atrakcí pro děti, posezezení s výhledy nebo schovaná v romantických zákoutích. Všude byly slyšet nadšené výkřiky a smích dětí.

 

ZOO Praha – výlet s dětmi

 

V ZOO můžete použít i sedačkovou lanovku, vylézt na rozhlednu , projet se vláčkem, navštívit Dětskou ZOO. Zvířata můžete pozorovat vyhřívající se na Slunci nebo skotačící v různých výbězích a pavilonech.

 

Odpočívat a posedět u kávy máte možnost na několika místech , je možno ochutnat něco dobrého nebo se zde naobědvat

Určitě si udělejte čas, pro každého se zde najde něco pěkného. Každé roční období má své kouzlo, ale to podzimní se svými barvami patří určitě k těm nejkrásnějším.

 

 

ZOO Praha – výlet s dětmi

ZOO za několik let udělala obrovský kus práce a všem za to patří velký dík a obdiv. Naše ZOO je právem zařazena do první desítky  nejkrásnějších zahrad na světě.

Jana Schlitzová

Má první cesta za hranice byla do NDR, tady jsem poprvé spatřila moře. Následovaly Maďarsko, Jugoslávie, Bulharsko. Když se otevřely hranice, stačila na několik let Evropa, to už byly cesty s dětmi. Od chvíle, kdy jsme poprvé s dětmi navštívili Asii, je poznávání, psaní a fotografování mým druhým zaměstnáním a stále mě to baví. Nádherná místa a zákoutí naší země, krásné České republiky, teprve objevuji a mám co dohánět.

Zobrazit články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *