• Menu
  • Menu

POVODEŇ červen 2013 – 2.den

Domů » Všechny destinace » Česká republika » Praha - hlavní město » POVODEŇ červen 2013 – 2.den

Berounka – Radotín –  aktuálně

následující den -DEN 3 – aktuálně

Povodeň 2013 Berounka
Radotín- Berounka

Již několik dní sužuje Českou republiku a okolní státy nepřízeň počasí. Řeky a říčky se vylily ze svých koryt. Evakuace lidí, zvířat je aktuální na mnoha místech naší republiky. Voda se valí nejenom na hlavní město české republiky – Prahu.  Praha dnes zavřela téměř všechny školy , školky a vyzvala své občany , aby , pokud nemusí do Prahy, nejezdili. V Praze stále prší a situace se bude vyvíjet. Sledujeme od včerejšího dne aktuální  situaci v Radotíně na řece Berounce i na soutoku Berounky s Vltavou.

 Obrovská pomoc všech dobrovolníků, hasičů, policistů armády i dalších je neuvěřitelná. A tak držme palce a věřme, že tento hrůzný sen rychle skončí !

Jak vidí povodně studenti ? – můžete kouknout zde

 

Jana Schlitzová

Má první cesta za hranice byla do NDR, tady jsem poprvé spatřila moře. Následovaly Maďarsko, Jugoslávie, Bulharsko. Když se otevřely hranice, stačila na několik let Evropa, to už byly cesty s dětmi. Od chvíle, kdy jsme poprvé s dětmi navštívili Asii, je poznávání, psaní a fotografování mým druhým zaměstnáním a stále mě to baví. Nádherná místa a zákoutí naší země, krásné České republiky, teprve objevuji a mám co dohánět.

Zobrazit články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *