• Menu
  • Menu

Španělsko 9

Domů » Všechny destinace » Zahraničí » Evropa » Andorra » Španělsko 9

 Na pár minut v Andorře

Opouštíme rychle Carcassone, je spousty hodin a chceme ještě kouknout do Andorry, přes kterou se vracíme zpět do Španělska. Náš předvoj se stále ztrácí a my s milým “ Španělem“  dost bloudíme. Takové krásné výhledy , ani nemůžeme zastavit a už zase popojíždíme. Potřebujeme doplnit pohonné hmoty, které jsou zde levnější něž ve Španělsku. U pumpy stojí motorkáři a vše se dost natahuje. Aspoň vylézáme na příjemný horský vzduch . Pohledy na okolní kopce dávají tušit, že zde jsou asi dost navštěvované lyžařská střediska. Pohledy na zasněžené vrcholky, pod kopci s  barvenými domy… , mně se Andorra líbí.

Andorra
Andorra

Jsme dost utahané , nemáme moc náladu na bavení a tak s Ajkou usínáme. Kolem půlnoci jsme na místě. Naši hostitelé ještě zvládají udělat výbornou španělskou večeři a pak už rychle na kutě, zítra nás čeká první výlet do Pyrenejí  s to k jezeru  Estany de Sant Mauric.

cestopis následující den

cestopis předcházející den

Jana Schlitzová

Má první cesta za hranice byla do NDR, tady jsem poprvé spatřila moře. Následovaly Maďarsko, Jugoslávie, Bulharsko. Když se otevřely hranice, stačila na několik let Evropa, to už byly cesty s dětmi. Od chvíle, kdy jsme poprvé s dětmi navštívili Asii, je poznávání, psaní a fotografování mým druhým zaměstnáním a stále mě to baví. Nádherná místa a zákoutí naší země, krásné České republiky, teprve objevuji a mám co dohánět.

Zobrazit články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *