• Menu
  • Menu

Bad Kleinkirchheim

Domů » Všechny destinace » Zahraničí » Evropa » Rakousko » Bad Kleinkirchheim

Skipas za 1 Euro, který potěší rodiče!

Bad Kleinkirchheim nabízí tuto zimu rodinám obzvlášť atraktivní nabídkuBad Kleinkirchheim nabízí všechno pro děti a rodiče – od dětské lyžařské stopy až po wellness v termálních lázních. A právě včas před zimní sezónou představuje Bad Kleinkirchheim obzvlášť výhodnou nabídku pro rodinnou lyžařskou dovolenou: skipas pro děti za 1 Euro. Tím opět podtrhuje tento korutanský turistický region svůj nárok na označení – lyžařská oblast pro rodiny č. 1!

Familie Bad Kleinkirchheim@Mathias Prägant

Úspora, která potěší rodiče

A skipas za 1 Euro funguje následovně: Za každý 6denní skipas pro dospělou osobu dostanete v době od 6.1. do 9.3. pro děti do 12 let jeden skipas za 1 Euro na den! Tak rodiny ušetří až 114,00 Euro za dítě. Skipas za 1 Euro lze rezervovat exkluzivně ve více než 100 partnerských hotelech při pobytu na minimálně 6 nocí. A k tomu si můžete zdarma vypůjčit lyžařskou výbavu pro děti! Další informace a rezervace již nyní na www.elternfreundlich.at.

Snowpark_BKB@Roland_Haschka

Jeden skipas, dvě nabídky

A to nejlepší: skipas neplatí jenom pro celou lyžařskou oblast, ale také pro termální římské lázně. Hosté si tak mohou každý den znovu vybrat, zda se budou ten den bavit na více než 110 kilometrech sjezdovek nebo budou relaxovat v římských lázních v blahodárné termální vodě a 13 saunách.

Thermal Römerbad@Bad Kleinkirchheimer Bergbahnen

 

Co vše nabízí Bad Kleinkirchheim 

V  raakouských Korutanech leží lázeňské městečko obklopené oblými uklidňujícími vrcholy Nockberge se solidním převýšením a pohodovými sjezdovkami. Domov legendárního Franze Klammera je navzdory „jeho“ černé závodní trati spíš areálem pro střední lyžařskou třídu, milující dlouhé a červené sjezdy. V Bad Kleinkirchheimu prýští termálními prameny a zdejší lázně Römerbad patří mezi největší v Alpách. Vše tu plyne v pomalém lázeňském tempu.Vedle výhodné nabídky nabízí Bad Kleinkirchheim všechno, co je potřeba pro zdařilou rodinnou lyžařskou dovolenou: široké a různorodé lyžařské sjezdovky, lyžařskou školu pro děti, dětskou lyžařskou stopu, snowpark, čtyři lyžařské školy a, když nebudete chtít jít na sjezdovku, rodinné termální lázně pro děti a termální lázně s wellness pro dospělé. 110 kilometrů sjezdovek, výlety na sněžnicích, sáňkování a mezinárodní kuchyně pro všechny milovníky požitků. Nejpříjemnějším lákadlem Bad Kleinkirchheimu je kombinace lyžování a koupání. Hlavní termální lázně Römerbad jsou přímo na úpatí sjezdovek z Kaiserburgu.

Familie_BadKleinkirchheim@Mathias Prägant
Jana Schlitzová

Má první cesta za hranice byla do NDR, tady jsem poprvé spatřila moře. Následovaly Maďarsko, Jugoslávie, Bulharsko. Když se otevřely hranice, stačila na několik let Evropa, to už byly cesty s dětmi. Od chvíle, kdy jsme poprvé s dětmi navštívili Asii, je poznávání, psaní a fotografování mým druhým zaměstnáním a stále mě to baví. Nádherná místa a zákoutí naší země, krásné České republiky, teprve objevuji a mám co dohánět.

Zobrazit články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *