• Menu
  • Menu

Itálie Rimini – BoaBay

Domů » Všechny destinace » Zahraničí » Evropa » Itálie » Itálie Rimini – BoaBay

BoaBay, největší plovoucí park na světě

Misana je to do Rimini, co by kamenem dohodil. Busem, pak asi necelou hodinu. Jedem autobusem č. 125 na konečnou a odtud č. 11 do Rimini. Já jedu jako doprovod, 3 kluci a 1 holka to je tým, který jde zdolat a užít trochu adrenalinu a fyzické zátěže na vodní atrakci na moři v Rimini.

Boa Bay Rimini

U pokladny zaplatíme za každého 10 EUR/1 hodina, každý dostane vestu a k atrakci musí 100 metrů doplavat. Je dobré mít boty do vody, ale nechce se nám dávat další peníze a tak vyrážíme bez bot.

Boa Bay Rimini

BoaBay

BoaBay – celý nafukovací komplex na vodě: skluzavky, tunely, šikmé rampy, platformy, trampolíny, obrovský ledovec, na který by jste měli vylézt. Modulárními nafukovacími předměty vytvářejí nápis RIMINI, ten je  viditelný i ze satelitu.

Park se nachází mezi 47-62 piazzale Benedetto Croce, podél cyklostezky, která vede podél celého pobřeží od centra a přístavu v Rimini. Otevřeno je od 1. června – 31. srpna, každý den 10-19 hodin / závisí také na počasí/. Kdo může: od 6 do 100 let, děti od 6 let do 140 cm na výšku pouze v doprovodu dospělého.

První, co vás přímo praští do očí na plážích v Rimini je neskutečné množství lidí a tak po zdolání  zábavné atrakce na moři  se vracíme do „našeho“ poklidného Misana.

Boa Bay Rimini

Rimini

Rimini patří k nejstarším rekreačním a lázeňským lokalitám  v Evropě, funguje od roku 1843. Pláže na břehu Jaderského moře přilákají  každý rok tisíce turistů. Pozvolné pláže i čistá voda jsou vhodné hlavně pro rodiny s dětmi. Luxusní hotely a levnější penziony, procházky v přístavu s obrovským ruským kolem, obchůdky, zmrzlina, historické centrum, kavárny, bary, zábava.

Rimini pláže
Jana Schlitzová

Má první cesta za hranice byla do NDR, tady jsem poprvé spatřila moře. Následovaly Maďarsko, Jugoslávie, Bulharsko. Když se otevřely hranice, stačila na několik let Evropa, to už byly cesty s dětmi. Od chvíle, kdy jsme poprvé s dětmi navštívili Asii, je poznávání, psaní a fotografování mým druhým zaměstnáním a stále mě to baví. Nádherná místa a zákoutí naší země, krásné České republiky, teprve objevuji a mám co dohánět.

Zobrazit články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *