• Menu
  • Menu

Mauricius 4

BIG GAME FISHING Mauricius

Na  celodenní výlet spojený s rybolovem jsme se moc těšili. Rybařím od dětství a tak mé těšení, jak se záhy ukázalo,  bylo o mnoho větší hlavně u mě. Niki většinu báječného výletu proležela s velkou nevolností a tak o jako super zážitku budu raději mluvit jenom za sebe. Naším teritoriem a místem pro lov  bylo západní pobřeží ostrova Mauricius.

Big GAME FISHING Mauricius

Máte-li rádi rybolov a máte-li  chuť vyzkoušet rybářskou výpravu v teplých tropických vodách, které se hemží rybami, je jenom na vás abyste si vybrali z mnoha společností na Mauriciu , které tento druh aktivní rekreace pro Vás rádi zajistí. Většinou se jedná o společnosti , které nabízejí luxusně a plně vybavené lodě, s cílem vybrat pro vás tu nejlepší lokalitu pro lov. Čeká vás cesta po nádherně modrém Indickém oceánu s možností zajímavých úlovků : Blue Marlin, Black Marlin, Sailfish, Yellow Fin Tuna, Bonito, Dorado, Wahoo….

Big GAME FISHING Mauricius

Ceny různých společností se mohou velmi lišit a tak je dobré si vše s časovým předstihem porovnat a zajistit. My jsmesi najali loď(nevím jestli to vůbec nějaká společnost byla), loď  nám doporučil jeden z taxikářů. Celodenní pronájem lodi není úplně levnou záležitostí a záleží i na době na jakou loď pronajmete (půl den, celý den..) a také na vaší šikovnosti a smlouvání.

Mauricius je určitě ostrovem, kde rybolov patří k těm nejlepším na světě. Jenom pár kilometrů od pobřeží se nachází  bariérový korálový útes. Celoroční  podmínky k tomuto „sportu“ Vám dovolí  bojovat třeba právě s obří Blue Marlin a dalšími zajímavými rybami. Nejlepším obdobím  na rybaření na Mauriciu je pak od října do dubna.Při lovu  Vám budou k dispozici zkušení rybáři a tak štěstí mohou zkusit i začátečníci. Oběd a pití je v ceně.

 Překvapením bylo, že po skončení lovu, jsme uloveným rybám zamávali na pozdrav a více je neviděli. Asi to je napsané ve smlouvě.

né každý si Big GAME FISHING užíval

Svatební cesta Mauricius 3 předcházející

Svatební cesta Mauricius 5 následující

 

 

pavel brzak

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *