V italském RIMINI na veletrhu zmrzliny
36. ročník Mezinárodního veletrhu zmrzliny SIGEP v Rimini probíhá ve dnech 17.-21.1.2015. Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek. Italští zmrzlináři se vypracovali k dokonalosti a provedou návštěvníky všemi regiony, ale je zde i konkurence zmrzlinářů z celého světa. http://www.sigep.it/
Prodejci ze 34 zemí po celém světě a všichni, kdo v oboru něco znamenají, mají možnost prezentovat své výrobky v 16-ti pavilonech a na zcela zaplněné ploše 90 000 m2.
Mezinárodního veletrh SIGEP v Rimini na snad největší přehlídku řemeslné výroby zmrzliny, moučníků, čokoládových výrobků a pekařství. Plocha veletrhu je tak obrovská, že ji není možné absolvovat v jednom dni. Proto veletrh trvá celkem 4 dny. V jednotlivých oborech cukrářů a pekařů jsou představovány nejen samotné výrobky, ale vše co souvisí s jejich výrobou a prodejem. Od prvotních surovin, polotovarů nebo konečných výrobků je zde vystavena i technologie vybavení, výrobny, reklamní předměty. Veletrh je inspirací pro mistry svého oboru, kteří zde můžou nejen přejímat nápady k aranžování, zdobení a úpravy výrobků, seznámit s novinkami a novými trendy, ale i uzavírat kontrakty. O prestižnosti vypovídá i obrovské množství návštěvníků a turistů, pro které jsou připraveny různé atrakce a hlavně ochutnávky. K dispozici je i velké množství propagačních materiálů a katalogů.
Přidat komentář